marți, 27 noiembrie 2007

Sinucideri, flegme si alte fragmente de viata

Alaltaieri am votat si eu cum m-am priceput. Ma duc la fiecare votare, de cand ma stiu. Cand m-am intors am vazut chipul disperat si nedumerit al unui tata care venea acasa adus de politie. Fiul sau de 14 ani tocmai se aruncase de la etaj. In blocul meu s-a intamplat.

Aseara zaceam usor zgribulit in statie la 311, vrand sa ma deplasez de la punctul A la punctul B. Alti doi tineri juni care nu se cunosteau intre ei se uitai la mine si luasera atitudine. Flegmau de zor.

Azi dimineata am observat [a cata oara] ca drumul spre metrou e pavat cu flegme inghetate. Erau 0 grade. Asa e pavat mereu cand e frig afara.
Am racit, tusesc desi sunt vaccinat si ma doare capul groaznic de la un vin consumat aseara in punctul B.

7 comentarii:

mary spunea...

ţi-ar trebui o cafia tare. eventual intr-un punct C.

Pewee spunea...

in loc de un personaj had cum esti in viata de zi cu ze descopar un cinic rafinat cu gust pentru infinitezimalul cacat

Pewee spunea...

in loc de un personaj had cum esti in viata de zi cu zi descopar un cinic rafinat cu gust pentru infinitezimalul cacat...

Silviu spunea...

nemernic batran, dai din casa

Anonim spunea...

Ne servesti cacatul filtrat...Mare lucru si asa putem inghiti si noi mai usor. "poftiti! Inghesuiti-va! Dati navala! Astazi servim cacat filtrat! A real treat ar zice unii!

Anonim spunea...

In schimb, eu sunt convins ca atunci cand o sa reusesti sa ajungi in punctul G...totul va fi bine.

Silviu spunea...

ma bajeti...yo vorbeam de niste ziledubioase din viata mea...si voi veniti gramada, care scatofil, care abuziv sexuat...putini decenta se impune...in alta ordine de idei...draga pewee te asteptam la o runda de vin cu mumu de'a dreapta mea