miercuri, 2 aprilie 2008

contra-doxa.com nu mai exista

http://contra-doxa.com/ este un site in care cativa domni anti-nato, anarhisti sau nu, isi comunicau dolenantele si problemele pe care le aveau la intrarea in Romania, pentru demonstratii impotriva unei mari institutii a razboiului, in cazul de fata...NATO.
Acest site azi nu mai poate fi accesat.
Astept sa-mi suspendati si mie blogul !!!

13 comentarii:

mary spunea...

verific din cinci in cinci minute daca esti suspendat :D

Silviu spunea...

ei...acuma glumeam si eu...asa pe jumatate...aia e...putere multa, abuzuri pe masura

Anonim spunea...

prostalaul nu si-a platit hostingu, in plus gasca de 40 de jagardei a fost ridicata pentru verificari de catre politie in urma unei reclamatii a unui paznic violentat de acestia pentru cine stie ce motiv...
au aparut la tv si am ras cu lacrimi la fetzele lor de frauri cu cioc, la faptul ca cei romani ai lor abia leaga 3 cuvinte si la o freaza de dracula obosit lol
show total... :)
keep it up losers...

Anonim spunea...

cauta numele domeniului in google, da-i 'In cache' sau view cache, o sa poti sa vezi situl , sau acceseaza direct

http://209.85.129.104/search?q=cache:f2uO3UGK3ZsJ:contra-doxa.com/+contra-doxa.com&hl=ro&ct=clnk&cd=1&gl=ro&client=firefox-a

imaginile se pot vedea la
http://i299.photobucket.com/albums/mm285/contradoxa/no-border-4.jpg

http://i299.photobucket.com/albums/mm285/contradoxa/no-border-1.jpg

http://i299.photobucket.com/albums/mm285/contradoxa/no-border-3.jpg

http://i299.photobucket.com/albums/mm285/contradoxa/Fin002.jpg

http://www.indymedia.org/images/2004/02/110380.jpg

http://i299.photobucket.com/albums/mm285/contradoxa/05r.jpg

Comentariul anonim de dinaintea mea cred ca e pe langa rau de tot. Sa va vad cum scoateti situl din cache-ul google-ului :)

Anonim spunea...

nu iti pot suspenda blogul pentru ca este hostat de google care spre deosebire de providerii romani nu se lasa calcat in picioare :>

dns-ul este inregistrat de http://www.egazda.ro/

ei sunt singurii cred care stiu ce s-a intamplat cu site-ul :>

Anonim spunea...

Registrar: DIRECT INFORMATION PVT LTD D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
Status: ok
Dates: Created 21-sep-2007 Updated 20-nov-2007 Expires 21-sep-2008
DNS Servers: NS2.EGAZDA.RO NS1.EGAZDA.RO NS3.EGAZDA.RO NS4.EGAZDA.RO

Registrant:
N/A
Contra Doxa *********@gmail.com)
Bd-ul Alexandru cel Bun, nr 4
Iasi
Iasi,700646
RO
Tel. +40.720070372

e inregistrat din iasi, si este platit pana in septembrie 2008

Anonim spunea...

http://209.85.129.104/search?q=cache:f2uO3UGK3ZsJ:contra-doxa.com/

Anonim spunea...

ma, faceti ceva aia din bucale, ca in provincie e greu;
e de nepermis ce se intampla...iesiti naibii in strada, ce naiba s-a intamplat cu studentimea , v-au spalat manelele astea de tot creierul?

lucian cuibus spunea...

FUCK U ROMANIA! FUCK U SUA! Tot gunoaie sunt in militie si la conducerea tarii! Sa fugim cu totii sa moara de foame idiotii astia de la putere!

Silviu spunea...

Chiar daca domeniul nu ar fi platit, la cum merg lucrurile in Romania, cu siguranta nu l-ar fi suspendat chiar in ziua in care ar expira respectivul contract.
E prea mare coincidenta.
Una peste alta autoritatiile, asta insemnant si politie si sri si alte cele se comporta absolu caraghios utilizand mijloace specifice unui stat politienesc.
In mod normal, dupa ce toata dementa summit-ului se va fi terminat, ar trebui sa vedem niste demisii si niste procese pe care statul roman trebuie sa le suporte. Ma c-am indoiesc c-o sa se intample.
Marele meu regret insa, este faptul ca niciunul din victimele care au avut un microfon sub nas si o camera tv in fata, nu au fost in stare sa articuleze sus si tare propozitii cu subiect si predicat care sa le justifice prezenta.

Anonim spunea...

Din pacate pentru aceasta tara si pentru noi, inca traim intrun stat totalitar de tip politienesc, in care o gasca de derbedei fara scrupule a acaparat puterea si se pare ca nu mai are mimeni curajul sa li se opuna!!!! Fratilor suntem martorii unei parade de forta a statului politienesc, concretizata pritr-o serie de faradelegi mizerabile, prin care se incalca mai multe din drepturile omului printre care as enumera :DREPTUL LA LIBERA CIRCULATIE DREPTUL LA OPINIE PERSONALA DREPTUL LA PETITIONARE DREPTUL LA ACESUL LIBER LA INFORMATIE DREPTUL DE A PROTESTA SI MULTE ALTE DREPTURI CONSFINTITE CA ATARE DE CONSTITUTIA ROMANIEI ,SI DE TRATATELE INTERNATIONALE RATIFICATE DE ROMANIA!!!! Astfel aceasta este imaginea unei tari care si-a cistigat libertatea cu singe pritr-o revolutie a carei principal scop a fost redobindirea libertatii si demnitatii individului. Domnilor toate acestea sunt posibile datorita modului iresponsabil in care autoritatile pe care le-ati votat in frunte cu acest "presedinte jucator" impreuna cu un guvern de incompetenti si un prim ministru motociclist- trateaza drepturile individuale ale omului de rand.!!!!
Intr-adevar daca nu ocupi o functie in aparatul de stat sau nu ai multi bani sau nu esti agregat intr-o organizatie de presa efectiv NU CONTEZI!!! OMUL SIMPLU CETATEANUL CINSTIT A AJUNS BATJOCORA AUTORITATIILOR SI INBOGATITILOR TRANZITIEI, PERSONAJE ABJECTE COCOTATE IN SCAUNELE PUTERII NU AU ALTA PREOCUPARE DECAT ACEEA DE A SE INBOGATII TOT PE SPINAREA AMARATULUI DE CONTRIBUABIL MIC ADICA A OMOLUI SIMPLU BATJOCORIT DE ACESTIA ZI DE ZI!!!
DIN PACATE DE ACEASTA SITUATIE SUNTEM CU TOTII DE VINA CREDULITATEA SI LIPSA DE EDUCATIE POLITICA A CETATEANULUI SIMPLU ALIMENTEAZA ACEASTA SITUATIE!!!!
IN CONCLUZIE FRATILOR FITI ATENTI PE CINE VETI VOTA CA ALTFEL O SA AJUNGEM SI MAI RAU CINE STIE DE EXEMPLU CU UN PRIM MINISTRU PE NUME UDREA,CU UN PRES NUMIT BASESCU - DOAMNE FERESTE !!

lucian cuibus spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
lucian cuibus spunea...

NU se mai pot vedea informatiile nicaieri? am incercat pe linkurile puse dar nimic...nu mai exista nicaieri cotra-doxa?
Merci.