joi, 21 februarie 2008

Serbia, sufletul meu e alaturi de tine !

Mai multe ambasade in belgrad au fost atacate. Ambasada SUA este in flacari. Peste 1 milion de oameni sunt in strada nemultumiti de nedreptatea pe care Imperiul American si mare parte din UE le-a facut-o. Stiu ca spun o platitudine, dar violenta despre strazile Belgradului nu vor aduce decat violenta. Mare parte dintre ei planuiesc sa plece spre Kosovo sa-si faca singuri dreptate. Imaginati-va cati morti insemna asta. Pe de alta parte, poate cineva sa spuna ca asta nu e o atitudine fireasca a sarbilor? O analista de politica externa spunea la Realitatea TV ca poporul sarb ar trebui sa uite de Kosovo si sa se concentreze la imbunatatirea relatiilor externe.
Draga cetitorule, ti-am taiat o mana si ti-as scos un ochi, incearca sa uiti si imprieteneste-te cu cei care au aprobat mutilarea ta.
Serbia, sufletul meu e alaturi de tine !

3 comentarii:

hippiekiller spunea...

o sa iasa urit de tot. sirbii sint(em) cei mai mindri oameni din lume. o sa iasa foarte urit. asa si trebuie.

Silviu spunea...

nu trebuia sa iasa urat..dar

Silviu spunea...

nu ar fi trebuit sa iasa urat...pana la urma e si vina sarbilor ca nu reusest sa se acomodeze cumva politicii relatiilor indernationale si merg pe old old school...in fine...tot ramane o mare nedreptate ce li s-a intamplat