joi, 7 februarie 2008

Bloggin' Iaru

Orice om orgolios o sa gaseasca oameni care sa-l laude si care sa sustina timpeniile pe care le scrie, si acesti oameni sint, in majoritatea cazurilor, tot bloggeri. Oamenii marunti si pierduti si-au gasit o metoda de a-si exhiba aceasta lipsa de insusiri“, spune Florin Iaru.
Si in mare parte are dreptate. Deasemenea admite ca sint bloguri utile, cu texte scrise cu simtul raspunderii si de calitate. Din pacate, acestea reprezinta un procent nesemnificativ din blogosfera.
Ma intreb totusi, daca d-nul Iaru in loc sa dea cu cacat, nu ar fi mai eficient sa-si faca insusi domnia sa un blog sa mai incline totusi balanta.
Un om cu umorul si pregatirea intelectuala pe care o are Florin Iaru ar avea cu siguranta succes in blogosfera. Si deasemenea ar fi un castig si daca alte personalitati culturale ar proceda la fel. Ar avea cu siguranta un feedback serios si imi place sa cred c-ar fi si mai cititi decat daca li s-ar cumpara cartea care ar zace probabil necitita pe vreun raft al bibliotecilor personale.
Si, daca veti citi acest text domnule Iaru, va asigur ca a avea un blog cu texte izbutite intr-o mare de bloguri "vulgare si violente", nu e tot una cu a da acelasi premiu de excelenta lui Dan Diaconescu si lui Andrei Plesu.

3 comentarii:

huck spunea...

spui ca florin iaru este un intelectual, etc. daca vei fi mai atent, vei observa ca, printre minuscule explozii in creier, florin iaru nu este in stare sa duca o fraza pina la capat. florin iaru are cite o frintura de idee. florin iaru pare ca stie multe. florin iaru aproba mult. si clipeste mult. si face pe tinerelul. si citeodata pe tinerelul revoltat. nu'i iese.
florin iaru nu exista pe internet, afara de o emisiune pe youtube (cu cartarescu)si de doua poezii pe un site minor.
ma voi ocupa sa il fac cunoscut pe florin iaru.
promit

in rest spui bine

huck spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
huck spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.