joi, 28 februarie 2008

Judas Priest la Bucuresti

Judas Priest, Kaiser Chiefs & Roisin Murphy se anunta pentru Bestfest [ex. Bestival]

Addichim expo

Nu ratati aceasta expozitie, daca aveti drum pentru buricul targului Bucurestilor.

miercuri, 27 februarie 2008

She Wants Revenge

She Wants Revenge - Tear You Apart

O alta trupa britanica cu care merita sa ve pierdeti timpul. O sa spuneti ca prea suna toate piesele la fel si nu o sa va contrazic. Suna bine insa.

luni, 25 februarie 2008

Nova Rock 2008 Austria

Un festival care cere prezenta.

BMW



E o veche reclama la BMW intr-o serie de alte 9 clipuri asemanatoare. Asta e de departe preferata mea. Daca nu o stiati aveti acum sansa sa vedeti cu James Brown si-a renegociat contractul cu insusi diavolul.

duminică, 24 februarie 2008

Keith Richard vs Ion Iliescu

Aseara, dupa mai multe beri, unele fara alcool [eu eram fraierul cu masina] s-a ajuns la o concluzie supra realista. Conform filmului Highlander, daca exista nemuritori precum MacLeod care isi mai iau gatul unul altuia, caci la final trebuie sa ramana numai unu, cu siguranta doi dintre ei, incontestabil, sunt Keith Richard si Ion Iliescu. Nu sunt necesare analize complicate sa realizesi ca acestia descind din clanuri diferite, insa ceva tot au in comun: amandoi si-au vandul sufletul diavolului. Keith Richard a ales drumul capitalist al decadentei rock'n'roll, iar Ion Iliescu a ales comunismul, gloria sedintelor de partid si chiar presedintia unul stat aflat la marginea Orientului.Intr-o buna zi, probabil si ca o caracteristica a Razboiului Rece, acestia doi se vor duela intr-un loc neutru si unul va invinge. Eu unul nu pariez, dar tin cu Keith.

PS: Tot aseara in cadrul aceleasi sedinte de bere s-a mai nascut o supozitie conform careia Silviu Brucan ar fi fost tot un nemuritor din acelasi clan cu Iliescu, insa se pare ca acesta l-a invins.

joi, 21 februarie 2008

Serbia, sufletul meu e alaturi de tine !

Mai multe ambasade in belgrad au fost atacate. Ambasada SUA este in flacari. Peste 1 milion de oameni sunt in strada nemultumiti de nedreptatea pe care Imperiul American si mare parte din UE le-a facut-o. Stiu ca spun o platitudine, dar violenta despre strazile Belgradului nu vor aduce decat violenta. Mare parte dintre ei planuiesc sa plece spre Kosovo sa-si faca singuri dreptate. Imaginati-va cati morti insemna asta. Pe de alta parte, poate cineva sa spuna ca asta nu e o atitudine fireasca a sarbilor? O analista de politica externa spunea la Realitatea TV ca poporul sarb ar trebui sa uite de Kosovo si sa se concentreze la imbunatatirea relatiilor externe.
Draga cetitorule, ti-am taiat o mana si ti-as scos un ochi, incearca sa uiti si imprieteneste-te cu cei care au aprobat mutilarea ta.
Serbia, sufletul meu e alaturi de tine !

PJ your sadness

Cand esti singur, doar tu cu tine insuti si simti cum vreun drac se insinueaza in sufletul tau asculta cel mai recent disc scos pe piata de PJ Harvey "White Chalk". Este, ca sa ma exprim poetic, un disc pe verticala. Nu garantez ca te va salva, dar macar te va lamuri cumva.

marți, 19 februarie 2008

Dementa Kosovo

"Sunt deosebit de bucuroasă şi onorată că am venit în această seară să îi prezint scrisoarea de la preşedintele (francez) Nicolas Sarkozy preşedintelui Sejdiu. Această scrisoare confirmă că Franţa recunoaşte Kosovo ca stat independent şi suveran", a declarat reprezentantul Frantei Delphine Borione, într-o conferinţă.
Reactii identice au fost din Marea Britanie, Italia s.a.m.d.
O pozitie interesanta are Slovacia care pentru moment nu va recunoaste Kosovo "Vrem să vedem, mai întâi, ce se întâmplă în regiune, ce se întâmplă în Kosovo. Vrem să vedem şi reacţia comunităţii internaţionale". Asta pentru ca si ei au o minoritate maghiara.
Leaderul imperiului American a felicitat cetatenii din Kosovo si a declarat ca "istoria va dovedi că aceasta va fi o măsură corectă pentru a aduce pacea în Balcani".
Stiri de ultima ora informeaza ca Bulgaria s-a cam razgandit si ca intentioneaza sa recunoasca independenta Kosovo in cateva saptamani. Nici Grecia nu mai este atat de sigura si a spus ca se va pronunta, intr-o etapa ulterioara, in legatura cu problema recunoasterii Kosovo.
Sper ca in virtutea unul bun simt, Romania sa ramana pe pozitii ca un bastion al bunului simt. Oricum Kosovo va fi recunoscut ca stat si de noi cativa ani mai tarziu si oricum pozitia noastra nu conteaza.

Numai sarb sa nu fii zilele astea...singur pe lume. Croatia si Slovenia erau tari, insa Kosovo a fost parte din Serbia dintotdeuna. Acum Europa va avea primul stat musulman. Caci in timp sarbii crestinii au cam parasit locul si kosovarii au devenit majoritari.
"Minoritatiile au drepturi, majoritatea nu" [Parazitii]
De unde totusi asa o simpatie pentru o minoritate albaneza si musulmana. Cum va reusi statu Kosovo sa supravietuiasca avand actualmente un presedinte traficant de droguri si 80% somaj, plus conducte sarbesti.
Americanii vor avea inca un ghimpe in coasta Rusiei, insa nu se cunoaste nici o explicatie clara a Europei. De ce s-a preferat negocierea cu kosovarii si ciuntirea Serbiei ramane deocandata o enigma, toata lumea vorbind doar in termeni de creare a unui precedent care deja de apa la moara si altor minoritati din tari cum ar fi Spania, Rusia si chiar Romania?

Insusi episcopul de Raska-Prizren şi Kosovo-Metohia a manat la lupta sarbii cu arme cumparate de la rusi, si chiar cu sprijinul Rusiei redobandirea provinciei. Romantismul asta nu mai functioneaza azi. Mai mult de atat, am convingerea ca si daca Moldova si Ukraina intra in NATO, Putin nu va face altceva decat sa emita nemultumiri. In treacat fie spus Presedintele Moldovei, Voronin, e banuit de joc dublu, respectiv de negocieri atat cu Federatia Rusa cat si cu NATO.
Concluzionand, in virtutea unor interese economice atat Imperiul American, cat si UE actioneaza abuziv si imoral cand interesele militare stragice, dar mai ales cele economice o cer.
Principiile de bun simt ale convietuirii specifice statelor democratice sunt practic calcate in picioare.


Un Bijelo Dugme care imi aduce aminte de 1998 cand demonstram cu cativa romani si sarbi in fata Ambasadei Americane impotriva bombardamentelor impotriva Serbiei.
In conditiile noii ordini mondiale zic sa ne strangem cativa si sa ne facem stat undeva in Bucuresti.

vineri, 15 februarie 2008

Nevermind The Bollocks...Here Come Sex Pistols [Exit Festival]

Stiu cu siguranta unde voi fi pe 13 iulie. In Serbia la Novi Sad, in cetatea Petrovara la Exit Festival. Ceea ce, din prea plinul inimii mele va doresc si voua. Acolo vor performa SEEEEXX PISSSTOLLLS. De ce mi-as refuza un vin din anii 70.

"Spit in the aye of anyone who forgot this album" Eugene Hutz

Pentru Serbia va trebuie viza. Biletele pentru tot festivalul costa 100 euro + 20 camparea. Biletene sunt deja puse in vanzare si in afara de Sex Pistols au mai fost anuntati looserii aia de la Nightwish. Mai multe detalii aici http://eng.exitfest.org/

Sa radem cu Manowar

O sa trag de fiare sa fiu in forma si o sa-mi caut bratara cu tinte. O sa ma duc la showul asta ca la un stand up comedy sa ma tavalesc pe jos de ras. Nici cand eram roacker serios nu mi-au placut, dar de ce as rata un show cu cea mai trista trupa heavy metal.

joi, 14 februarie 2008

Demonii lui David Lynch

Demonii lui Lynch sunt cei ma groaznici. Si...nu e nici un secret. Diavolul are proprietati sulfurice.

Lost Highway


Mulholland Drive


Twin Peaks


Blue Velvet


Wild At Heart


All music bt Angelo Badalamenti

miercuri, 13 februarie 2008

Vanessa - Headbangers Ball


In fiecare luni noapte stateam pana la 3 si trageam la greu clipuri rock.
Mi-a facut bine sa vad inregistrarea asta, ceea ce va doresc si voua.

vineri, 8 februarie 2008

Becks boys running wild

Unul e Vlascean[u] si unul e Munteanu[u]...si cum stateau ei pe mess asa, cu gandul la becks s-au nascut sloganele de mai jos:
Becks to the future
We'll be Becks
Beck'stage Pass
Becks boy, becks boy...what you gonna do
Becks boys running wild
David becksam
Honey ! It's late ! Come to becks
Don't talk on my becks
Becksuri de bere
Beck'ster's Laboratory
Becks street boys
Beck's Health
[din cand in mai mai fa si tu un] BECKS UP
Becks up your life
Bexatu Bexx
Beck'stera Muierii
Meci de Becks
Becks to life, Becks to Reality
Feel free, Becks Boys

[as aprecia un comentariu, si chiar un vot pentru cele mai inspirate]

joi, 7 februarie 2008

Bloggin' Iaru

Orice om orgolios o sa gaseasca oameni care sa-l laude si care sa sustina timpeniile pe care le scrie, si acesti oameni sint, in majoritatea cazurilor, tot bloggeri. Oamenii marunti si pierduti si-au gasit o metoda de a-si exhiba aceasta lipsa de insusiri“, spune Florin Iaru.
Si in mare parte are dreptate. Deasemenea admite ca sint bloguri utile, cu texte scrise cu simtul raspunderii si de calitate. Din pacate, acestea reprezinta un procent nesemnificativ din blogosfera.
Ma intreb totusi, daca d-nul Iaru in loc sa dea cu cacat, nu ar fi mai eficient sa-si faca insusi domnia sa un blog sa mai incline totusi balanta.
Un om cu umorul si pregatirea intelectuala pe care o are Florin Iaru ar avea cu siguranta succes in blogosfera. Si deasemenea ar fi un castig si daca alte personalitati culturale ar proceda la fel. Ar avea cu siguranta un feedback serios si imi place sa cred c-ar fi si mai cititi decat daca li s-ar cumpara cartea care ar zace probabil necitita pe vreun raft al bibliotecilor personale.
Si, daca veti citi acest text domnule Iaru, va asigur ca a avea un blog cu texte izbutite intr-o mare de bloguri "vulgare si violente", nu e tot una cu a da acelasi premiu de excelenta lui Dan Diaconescu si lui Andrei Plesu.

luni, 4 februarie 2008

Iron Maiden la Sziget 2008

S-a confirmat Iron Maiden pentru ziua 0 la Sziget Festival, mai precis pe 12 august. Asta ma face sa ma gandesc serios daca imi mai cumpar bilet pentru concertul de la Bucuresti. http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15