vineri, 12 septembrie 2008

cand voi dormiti eu traiesc, cand voi munciti, eu dorm, ma odihnesc

Aproape 10 ani din viata am trait dupa ideea "cand voi dormiti eu traiesc, cand voi munciti, eu dorm, ma odihnesc". Ma intorceam cu mare satisfactii de la carciuma, de la terase, de la petreceri, de la radio fin in orele in care primi oameni cu fete lungi si ochii printre dinti se duceau in fabricile si uzinele Bucurestilor.
Sentimentul asta ma anima si acum cand toata lumea va fi terminat concediile, vacantele si eu voi pleca iar in lume pentru vreo 2 saptamani. Am si cd-uri noi in masina, iata cateva muzici care ma vor insoti:
NEW ORDER 60 Miles per hour

ORBITAL Beach

UNDERWORLD Beautiful Burnout

BOB MARLEY Jammin'

ASIAN DUB FOUNDATION - Riddim I Like

8 comentarii:

Anonim spunea...

da, nice music, domnule S. :)

Anonim spunea...

De ce nu mai scrii?! Ce s-a-ntâmplat? :(

hippiekiller spunea...

ti'ai uitat parola?

Iosif spunea...

ce sa intaleg ? ai schimbat ziua cu noaptea ?
salutari ?
buna muzica....

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

liana spunea...

e rentabil acest stil de viata? :))

masaj erotic Arad spunea...

muzica buna...nu esti singurul care face din noapte zi :))))

Anonim spunea...

Valuable Points About The Black Mulch For Your Garden Mulching
Lawn Mower - How To Mulch Your Grass For A Healthier And Greener
Lawn

Also visit my blog post - trees