duminică, 3 august 2008

Si a fost Massive Attack la Bucuresti

Mai presus de orice indoiala, Massive Attack chiar a fost cantarea anului la Bucuresti. Ma bucur pentru toti cei ce au luat parte la un asemenea eveniment, la un asemenea happening. Ma bucur chiar si pentru catzele de langa mine care pe timpul show-ului aveau cu totul altele de discutat. Pana si pe ele le-a furat la un moment dat ce se intampla pe scena.
Massive Attack - Safe From Harm (Live in Bucharest)

Bineinteles ca publicul a fost plin de cele mai sofisticate personaje din publicitate, presa s.a.m.d. Dar cel mai important, imi place sa cred ca a fost pentru omul simplu care a fost acolo si a vazut cum se poate transforma o simpla cantare intr-o opera de arta. Acest tip de om cu siguranta nu cred ca va mai inghiti vreodata prostii gen Voltaj, Vama Veche, Directia 5, fufe cate isi arata nurii pe prima pagina a tabloidelor si alte braile de genul asta.
Massive Attack - Karmacoma (Live in Bucharest 2008)

O sa-i las pe altii sa va povesteasca show-ul. Personal nu gasesc nimic de povestit.
Massive Attack e de vazut si de ascultat cu mintea, cu trupul, cu sufletul.
Massive Attack - Teardrop (Live in Bucharest 2008)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos ..cuvinte frumoase despre muzica buna.. un comentariu de revista rock... nu stiu de ce dar stilul tau de pe blog imi cam aduce aminte de Dl. Berti Barbera . Sunteti prieteni cumva ?

Silviu spunea...

Multumesc de aprecieri. Am sa fiu insa un om rau, dar onest si am sa spun ca asocierea mea cu d-nul Barbera nu ma onoreaza nicicum, iar sintagma "muzica buna" ma scoate realmente din minti.
In jurul atator multimi de oameni care asculta "muzica buna" sustin sus si tare ca eu ascult muzca proasta si de cacat, muzica de un "prost gust indoielnic" ca sa citez din mine de cand eram dj la radio.

Anonim spunea...

concert excelent dar ce mi-a parut cu adevarat extraordinar a fost publicul si implicit atmosfera .Pana si "celebritatile sofisticate" de care pomeneai(dintre cele cu emisiuni de un penibil gretos) aveau un aer simpatic.
Atatia oameni frumosi la un loc e un lucru remarcabil prin partile noastre .O baie de multime reconfortanta.Printre astfel de oameni, inghesuiala zilnica din metrouri ar fi un deliciu.

("o duduie prea putin sofisticata")

Stef spunea...

este a nu stiu cata 'lauda' adusa trupei Massive Attack, si mai ales a prestatiei lor la concertul din Bucuresti. O sa-mi dau palme ca n-am reusit s-ajung pana cand o sa apuc sa-i vad live. Ma bucur,totusi, ca oamenii care-au fost, s-au simtit ceva mai bine decat bine. Cel putin asa se simte si randurile scrise de tine :)

Silviu spunea...

Da...a fost o cantare precum un trip. Excelent !!!