miercuri, 14 mai 2008

Disney is Satan

Micky Mouse e homosexual. Minnie ...lesbi. Lion King este efeminat si stelele cerului lui formeaza cuvantul sex, iar muzica acestui film este fundalul muzical al infernului. Disney nu e altceva decat lucratura Satanei. Run to church right now, si aruncati toate dvd-urile cu desene de la Disney.

3 comentarii:

Anonim spunea...

eu unu am ramas uluit...nici n-am avut habar..cat rau a putut sa faca Disney copiilor nostri.Aceasta dezvaluire mi-a aratat calea, calea spre pocainta, spre rugaciune si spre cainta. deja am strans toate dvd-urile ce contin sematura diavolului si le-am dat foc (pe aragaz, in ceaun). Multumesc silviu pentru descoperirea facuta!Si acum imi tremura mainile si genunchii pentru ca chiar mi-a placut Disney...dar de azi am izgonit satana. huuuuoo! rusine!

Silviu spunea...

Si eu consum la greu cu fii-mea Chip si Dale care sicaneaza in mai toate episoadele unealta diavolului, batranul Donald. Efectul e devastator, Sonia si mama ei sunt "veveritele", iar eu...Donald.
Un semn ca diavolul si-a varat coada ar fi ca am fost la un botez unde Super Sonia statea la mine in carca si ma intreba curioasa ce se intampla cu bebelusii, cu popa s.a.m.d. Fiecare intrebare era insotita de apelativul...Donaaald? Si lumea din jur se intorcea mereu curioasa sa vada cine e Donald.
Sa mai spun ca in masina la mine Sonia prefera sa asculte, citez "Punk" cu Iggy Pop, caruia pana de curand ii zicea Iggy Poc si Gogol Bordello?

Adi Vlasceanu spunea...

AAAAaahahahahahahahahahahaaaa !

Vreau sa merg la concert la Juao Pintu asta !
Retardes oligofrenus fanaticos...

Parfum ! Mi-a bucurat vinerea asta pocaita...