marți, 4 decembrie 2007

SINISTRU - numai la ProTV

www.protv.ro îi provoacă pe toţi românii care sunt la curent cu cazul celebrei avocate Elodia Ghinescu să facă un exerciţiu de imaginaţie şi să intre în concursul naţional de scenarii "Enigma Elodiei", care se desfăşoară sub sloganul "Adevărul e dincolo!", se arată într-un comunicat de presă.
Astfel, toţi cei care cred că ar putea desluşi misterul ce înconjoară acest caz, într-un mod cât mai hazliu şi non-realist, pot intra pe site-ulwww.enigmaelodiei.roşi completa propria variantă de scenariu.
În funcţie de tonul scenariului, acesta poate fi votat, prin note de la 1 la 5, pentru una dintre cele două categorii de concurs: "hazlio-sf" şi "sado-maso". În final, cel mai votat scenariu din fiecare categorie va fi transformat într-un film de către echipa Media Pro Pictures. Următorii zece clasaţi vor câştiga invitaţii la film şi multe alte premii.
http://www.protv.ro/stiri/divertisment/www-protv-ro-lanseaza-concursul-de-scenarii-on-line-enigma-elodiei.html

SINISTRU - chipul cioplit al ratingului e din ce in ce mai crunt.
Nu doresc nici celor care au venit cu ideea si au aprobat-o sa fie in pielea bietilor ei parinti, care nu sunt nicicum lasati sa-si planga linistiti copilul.

Niciun comentariu: